VI BYGGER WEBAPPLIKASJONER

 

En webapplikasjon er et datasystem som er tilgjengelig over nettet. For mange bedrifter er det daglige gjøremål som kan bli enklere og mer effektivt om man kan gjøre det i et datasystem. En sparer tid og penger.

Pr. i dag har man to valg når det kommer til webapplikasjoner. En kan kjøpe og tilpasse seg et ferdig produkt, eller man kan kontakte store utviklingsselskap som spesialdesigner et system til ditt bruk. Sistnevnte kan bli voldsomt dyrt.

Dahls Data skiller seg ut. Vi har nemlig kuttet alle fordyrende mellomledd slik at du kan få skreddersydde webapplikasjoner til en fornuftig pris. Du får altså det samme kvalitetsproduktet til en brøkdel av prisen.

Dahls Data har spesialkompetanse innen å bygge skreddersydde webapplikasjoner. Vi har utviklet datasystemer og webapplikasjoner for bl.a. Finn.no, Møteplassen, NAV, Statens vegvesen, Ambio Helse, Abintus og Human Content. Noe av det vi har laget er bl.a. bookingsystemer, kurssystemer, rekrutteringssystemer, personlighetstester, matchingsystemer, CV-databaser og e-handelsløsninger.

Våre webapplikasjoner bygger vi på den teknologien som er mest aktuell for ditt bruk.

Ta kontakt for mer informasjon.