SYNLIGHET PÅ GOOGLE SPARER ANNONSEKOSTNADER

Søkemotoroptimalisering eller SEO, handler om å få dine sider til å komme høyt opp på søkemotorer som Google, Yahoo og Bing.

Dahls Data har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og er spesialisert for SEO Norge (søkermotoroptimalisering for Norge og norske forhold). Vi kjenner til hva du bør fokusere på og hva du må gjøre for å bedre din posisjon på Google. Ved å ha gode søkemotoroptimaliserte nettsider får du mye gratis trafikk og markedsføring.

Google og Bing er i dag de aller mest brukte søkemotorene. Størst av dem er Google som står for nær 90% av markedet. Det er derfor viktig at søkemotoroptimaliseringen skjer med hovedfokus på Google. Ettersom Google jevnlig endrer og modifiserer sin søke-algoritme, kommer det små og store endringer i hva som skal til for å komme høyt opp. Vi i Dahls Data holder oss oppdatert på de siste endringene og tilpasser våre råd og metoder for å hjelpe deg med å klatre på resultatlistene.

 

Hvordan søkemotoroptimalisere?

 

 

Mann holder tavle. Foto.Det er mange sider ved søkemotoroptimalisering, og avhengig av hvilke søkeord du konkurrerer på, er det forskjellige ting som er hensiktsmessig å gjøre. Det begynner ofte ved å ha en nettside som kodet og designet på «korrekt» måte. Riktig struktur på nettsiden og koden gjør stor forskjell. Når rammene ligger tilrette er det neste, og det viktigste punktet, selve innholdet. Innholdet skal være bra, og det skal passe til søkeordet.

Det er vanlig å snakke om «on-site» og «off-site» søkemotoroptimalisering (eller SEO). «On-site» handler om det du gjør på egen nettside (altså kode, design, innhold etc.), og «off-site» handler bl.a. om hvordan din nettside er tilgjengelig fra utsiden. Veldig forenklet er det altså hvem og hvor mange som linker til deg.

Foruten om det nevnt ovenfor er det utrolig mange små og store ting som kan gjøres for å påvirke din plassering i søkemotorene. Vi i Dahls Data er oppdatert på hva som kan gjøres og analyserer din nettside for å finne ut hva vi kan gjøre for deg. Avhengig av hvilke søkeord du konkurrerer om, finner vi ut hvor mye som er nødvendig å gjøre for å klatre til topps!

 

Søkemotoroptimalisering og søkeord – Hvilke skal du velge?

 

 

Ark med liste over forskjellige søkeord til bruk i søkemotoroptimalisering. Foto.
Hvilke søkeord skal jeg velge?

Å finne de riktige søkeordene å optimalisere mot er en fin balansegang. Det gjelder å finne søkeord med god trafikk, samtidig som de ikke bør ha for hard konkurranse. Vi hjelper deg med å analysere søkeordene for å finne frem til de du bør gå for.

Ønsker du å vite mer om søkemotoroptimalisering og hvordan din nettside kan klatre på listene? Ta kontakt med oss i Dahls Data (SEO Norge) for en uforpliktende samtale om hvordan vi best kan hjelpe deg. Eller les mer om søkemotoroptimalisering på noen av disse nettstedene:

<pclass=»black_color»>

Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan gjøre for din nettside