OM DAHLS DATA AS

Dahls Data er et lite IT-firma med base rett utenfor Oslo, nærmere bestemt på Lysaker Torg. Hovedpersonen bak selskapet er IT-konsulent, web- og applikasjonsutvikler Erik Dahl. Han elsker å lage nettsider, nettløsninger og applikasjoner med god design og brukervennlighet. Han er også veldig opptatt av effektivitet og bruker tiden bare på det som er nødvendig. Er budsjettet lavt finnes det snarveier. Er budsjettet en bunnløs sekk med penger skal vi lage verdens råeste løsninger sammen! Vi kjenner nettet og mulighetene der ute og gir deg råd som passer deg.

HVA TILBYR VI

Vi tilbyr mange type IT tjenester. Hovedsakelig lager vi nye nettsider, men det er også mye annet vi gjør! Vi utvikler, designer og bygger nettsider og mer avanserte webapplikasjoner. Vi feilretter og videreutvikler eksisterende webløsninger (bl.a. WordPress). Vi kan hyres inn som konsulenter i større prosjekter. Mindre nettsider bygger vi som regel opp i WordPress og skreddersyr til dine behov. Større prosjekter og webapplikasjoner bygger vi som regel i Java, med Spring, Hibernate og Struts2 som noen av våre favoritt-rammeverk.

Vi tilbyr også skyløsninger. Vi er sertifiserte og offisielle partnere av Microsoft Office 365, samt Dropbox for Business (dokumentlagring) og vi tilbyr salg, support og støtte på disse produktene. Vi hjelper deg og din bedrift til å sette opp fantastisk flotte driftsmiljøer i skyen. Vi finner steder der du kan spare på IT. For de som synes Citrix er dyrt og tungvindt så tilbyr vi å få de over i skyen hvor alt går lettere, kjappere og føles mer naturlig. Ta kontakt for en demo! Vi garanterer penger spart og fornøyde ansatte!

VÅR EKSPERTISE

Programmering
95%
Wordpress
95%
Google Analytics & Google AdWords
88%
Markedsføring
60%
Office 365 & Dropbox for Business
85%

FIRMAINFO

Dahls Data AS

Org. nr. 913 128 834 MVA
Tlf. 22 42 64 00 (man – tor 9-16)
Epost: post@dahlsdata.no

Postadresse:

Postboks 258

1326 Lysaker

Besøksadresse:
Lysaker Torg 5, 3 etg. v/Regus
1366 Lysaker

VÅRT TEAM

Dette er menneskene bak Dahls Data. Vi består i dag av 4 ansatte og mange eksterne frilansere vi benytter ved behov

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X